Komercialne aktivnosti

arhiv >>

Komercialne aktivnosti

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije bo v letu 2014, z uvedbo komercialnih aktivnosti, kot dodano vrednostjo članstva v sindikatu, poskušal pridobiti dodatna sredstva za še bolj uspešno in učinkovito izvajanje že obstoječih oziroma razvoj novih projektov. Prav tako bodo potencialno pridobljena sredstva lahko služila kot dodaten vir nudenja solidarnostne pomoči vsem finančno ogroženim članom SPINS.

Kot eno izmed glavnih komercialnih aktivnosti bo SPINS svojim članom in vsem ostalim zainteresiranim nogometašem ponudil ščitnike G-Form, ki predstavljajo najmodernejšo tehnologijo na svojem področju.

ŠČITNIKI G-Form


Člani SPINS bodo v prihodnje opremljeni z najmodernejšo tehnologijo ščitnikov G-Form.

Gre za edini ščitnik, ki ga nogometaši med tekmo sploh ne čutijo kar posledično ne moti njihove igre, ob tem pa jim nudi bistveno večjo zaščito od katerega koli konkurenčnega produkta (4,7 večja zaščita od zakonsko predpisane). Je popolnoma prilagodljiv nogi, popolnoma mehak in otrdi le ob udarcu (RPT), odvaja pot navzven, ustvarja kompresijo, ki preprečuje krče ter je povrh vsega sploh edini ščitnik, ki preprosto, brez vidnih sprememb, omogoča več kot 200 pranj, v pralnem stroju.

Zaščita, ki jo omenjamo je podkrepljena z mnogimi testiranji in raziskavami, katerih izsledke vam predstavljamo na spodnjem grafu:

Redna cena za model ščitnikov PRO ELITE S je 69,99 EUR za model PRO S pa 59,99 EUR.
Člani sindikata SPINS imajo pri nakupu ščitnikov 20% popust.
 
Več o ščitnikih si lahko preberete na uradni spletni blagovne znamke G-FORM.

Za naročilo se vsak delavnik lahko obrnete na telefon 051 393 333 ali na pisarno SPINS.


 

Vse galerije

Foto galerije

Sponzorji