Mnenja

< nazaj

Študirati bi moral vsak športnik

Datum: 12.12.2011

"Izobraževanje je danes izredno pomembno. Še posebej za športnike, ki se bližajo koncu športne kariere in začenjajo razmišljati o novih, morda poslovnih izzivih. Sam sem se kljub aktivnemu igranju nogometa odločil za študij športnega menedžmenta, na Danskem. Na žalost v Sloveniji ni sistemsko urejenega tako imenovanega študija na daljavo, ki aktivnemu športniku omogoča nemoten študijski proces, kjerkoli se ta nahaja. Prav to je bil eden glavnih razlogov, da me je s pomočjo sindikata SPINS, pot zanesla na Dansko", je povedal eden od sedmih nogometašev, ki so se v letošnjem študijskem letu priključili univerzitetnemu študijskemu programu športnega menedžmenta, na danski fakulteti UCN Denmark.

Ostala mnenja

 • Srečanje vseh nogometašev
  5.6.2017

  Srečanje vseh nogometašev

  Prireditev Nogometna GALA SPINS XI, je edini dogodek, kjer se lahko v sproščenem vzdušju srečamo z vsemi nogometaši 1. SNL.

 • Prihodnost izobraževanje je vsekakor e-študij (učenje na daljavo)
  22.9.2016

  Prihodnost izobraževanje je vsekakor e-študij (učenje na daljavo)

  Uporabnost predmetnih vsebin, dosegljivost le teh na spletu (v e-učilnici), povezovanje v poslovna in študijska omrežja, moderen pristop profesorjev, brezplačen študij - vse to je prihodnost študija.

 • Vesel sem, da sem se odločil za študij v tujini
  17.5.2015

  Vesel sem, da sem se odločil za študij v tujini

  Dolgo sem iskal primeren študijski program. Ko so mi na SPINS predstavili študij športnega menedžmenta na Danskem, sem se zanj odločil v trenutku.

 • Podaj naprej!
  22.1.2013

  Podaj naprej!

  "Občutka, ko razveseliš otroka in mu polepšaš dan v bolnišnici, se ne da opisati z besedami."

 • Študij na daljavo
  17.5.2012

  Študij na daljavo

  Študij na daljavo je vsekakor vrsta študija, ki je pisana na kožo športniku.

Sorodna mnenja

Sponzorji