Mnenja

< nazaj

Ta naslov mi pomeni največ

Datum: 2.3.2012

"Gotovo mi ta naslov pomeni največ. Preprosto zato, ker so me izbrali igralci in trenerji. Torej če dobiš priznanje od tistih, proti katerim igraš in so tako tvoji tekmeci na igrišču, ima to največjo težo. Priznanja sicer potrjujejo, da si na pravi poti, po drugi strani pa jih je treba čim hitreje pozabiti. Vsako nedeljo, mnogokrat tudi sredo, je na vrsti novo dokazovanje in prav nikoli ne smeš razmišljati, da si nad tlemi. Ali drugače, nikoli ne smeš pozabiti, kaj ti je dal nogomet. To moraš vselej spoštovati. " je o nagradi za najboljšega vratarja Italije, ki jo podeljuje italjanski sindikat nogometašev (AIC), povedal Samir Handanović.  (vir:Ekipa)

Ostala mnenja

 • Srečanje vseh nogometašev
  5.6.2017

  Srečanje vseh nogometašev

  Prireditev Nogometna GALA SPINS XI, je edini dogodek, kjer se lahko v sproščenem vzdušju srečamo z vsemi nogometaši 1. SNL.

 • Prihodnost izobraževanje je vsekakor e-študij (učenje na daljavo)
  22.9.2016

  Prihodnost izobraževanje je vsekakor e-študij (učenje na daljavo)

  Uporabnost predmetnih vsebin, dosegljivost le teh na spletu (v e-učilnici), povezovanje v poslovna in študijska omrežja, moderen pristop profesorjev, brezplačen študij - vse to je prihodnost študija.

 • Vesel sem, da sem se odločil za študij v tujini
  17.5.2015

  Vesel sem, da sem se odločil za študij v tujini

  Dolgo sem iskal primeren študijski program. Ko so mi na SPINS predstavili študij športnega menedžmenta na Danskem, sem se zanj odločil v trenutku.

 • Podaj naprej!
  22.1.2013

  Podaj naprej!

  "Občutka, ko razveseliš otroka in mu polepšaš dan v bolnišnici, se ne da opisati z besedami."

 • Študij na daljavo
  17.5.2012

  Študij na daljavo

  Študij na daljavo je vsekakor vrsta študija, ki je pisana na kožo športniku.

Sorodna mnenja

Sponzorji