Novice

< nazaj

Prireditev SPINS XI odpovedana

Datum: 19.5.2008

Zaradi popolnega pomanjkanja interesa s strani velike večine slovenskih prvoligaških nogometnih klubov in vseh njihovih sponzorjev, letos na našo veliko žalost odpovedujemo prireditev SPINS XI 2008!

Zmagovalce SPINS XI 2008 bomo tako razglasili na posebni novinarski konferenci in sicer v četrtek, 22. 5. 2008 ob 12. uri, v sejni sobi 16/1 na sedežu ZSSS na Dalmatinovi ulici 4, v Ljubljani. Pokali bodo zmagovalcem podeljeni na tekmah pred domačim občinstvom! Pred novinarsko konferenco je sklican zbor predstavnikov nogometašev vseh slovenskih prvoligaških klubov, kjer bomo odločali o izrednih ukrepih zoper Združenje klubov 1. SNL (ZNPL) še pred koncem tekmovalnega leta 2007/08. O sprejetih ukrepih boste obveščeni na novinarski konferenci.

Združenje klubov 1. SNL namreč že skoraj več kot štiri leta namerno blokira in zavlačuje sprejetje kateregakoli zavezujočega akta s sindikatom SPINS, kar postavlja pod vprašaj resnost in sploh smisel obstoja ZNPL. Ravnanje ZNPL zavira napredek in razvoj slovenskega nogometa in nogometašev, pred čemer si nogometaši in slovenska javnost ne smemo več zatiskati oči!

Vnaprej vas obveščamo, da zagotovite svojo prisotnost na novinarski konferenci, saj kasneje ne bomo dosegljivi za katerakoli druga obvestila! Nogometne klube 1. SNL obveščamo, da za prihodnji četrtek dopoldne ne načrtujejo treningov.

SPINS

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji