Novice

< nazaj

SPINS napovedal tožbo proti sponzorju NZS

Datum: 22.9.2011

Vodstvo SPINS je na novinarski konferenci predstavilo odziv sindikata na blatenje slovenskih  A - nogometnih reprezentantov v medijih in hkrati napovedal tožbo proti sponzorju NZS podjetju Harvey Norman zaradi  neupravičene uporabe podobe reprezentantov

Več o tem si lahko preberete v izjavi za javnost (.pdf dokument)

V nadaljevanju je bila prvič javno predstavljena nova spletna stran SPINS, ki je trenutno v zaključni fazi priprave. Spletna stran vsebuje veliko atraktivnih in aktualnih vsebin, ki bodo nogometnim privržencem, kot tudi širši javnosti, na pregleden način predstavila vse aktivnosti in projekte sindikata. Posebnega poudarka je bilo deležno tako imenovano sindikalno licenciranje, ki bo, v sklopu spletne strani, pod imenom "Lestvica druge vrste",  omogočalo vpogled v resnično stanje v nogometnih klubih. Naj omenimo, da bodo pri ocenjevanju sodelovali nogometaši sami, zaradi česar bodo pridobljene informacije še toliko bolj zanesljive.

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji