Novice

< nazaj

SPINS odstopil od zahteve za bojkot tekme v Londonu

Datum: 21.8.2009

Upravni odbor SPINS je odstopil od zahteve po bojkotu tekme v Angliji ter tudi od morebitne tiskovne konference pred tekmo, skupaj s kapetanom angleške reprezentance in predsednikom PFA, saj je pozitivno ovrednotil dopis predsednika NZS Ivana Simiča, v katerem so jasno razvidna njegova prizadevanja za neodvisno arbitražo in garancijski sklad!

Hkrati je sindikat SPINS predsednika NZS in slovenske športne profesionalne kolektive obvestil, da bo 1. septembra 2009 ob 11.00 uri v Ljubljani potekala skupščina SPINS in Sindikata športnikov Slovenije v prisotnosti predstavnikov Vlade RS, predvsem z namenom predstavitve ciljev in smisla predloga Zakona o poklicnem zavarovanju športnikov ter prednosti statusa delavca v športu. Na skupščino so vabljeni vsi predstavniki vseh profesionalnih športnih kolektivov v Sloveniji!

Po pogovoru s kapetanom A reprezentance NZS Robertom Korenom je bil predsednik NZS tudi obveščen, da bi bilo seveda dobro, da je na skupščini prisotna delegacija reprezentantov, članov SPINS in SŠS ter da bo po skupščini v bližnjem hotelu Union sledila novinarska konferenca s povzetkom sklepov skupščine ter kratko slovesnostjo s podelitvijo pokala SPINS najboljšima nogometašema Slovenije zadnjih dveh sezon.

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji