Novice

< nazaj

S komercialnimi aktivnostmi do še večje zaščite članov SPINS

Datum: 17.2.2014
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije bo v letu 2014, z uvedbo komercialnih aktivnosti, kot dodano vrednostjo članstva v sindikatu, poskušal pridobiti dodatna sredstva za še bolj uspešno in učinkovito izvajanje že obstoječih oziroma razvoj novih projektov. Prav tako bodo potencialno pridobljena sredstva lahko služila kot dodaten vir tako imenovane solidarnostne pomoči, ki jo je SPINS v zadnjih letih razdelil kar nekaj finančno ogroženim članom.
 
Kot eno izmed glavnih komercialnih aktivnosti bo SPINS svojim članom in vsem ostalim zainteresiranim nogometašem ponudil ščitnike G-Form, ki predstavljajo najmodernejšo tehnologijo na svojem področju.
 
S posredovanjem našega člana in slovenskega reprezentanta Bojana Jokića, bo s ščitniki G-Form opremljeno celotno člansko moštvo nogometnega kluba Villarreal CF. Nekaj utrinkov iz njihove garderobe, medtem ko so pomerjali ščitnike, si lahko ogledate tukaj.
 
Gre za edini ščitnik, ki ga nogometaši med igranjem ne čutijo na nogi, kar posledično ne moti njihove igre, ob tem pa jim nudi bistveno večjo zaščito od katerega koli konkurenčnega produkta (4,7 večja zaščita od zakonsko predpisane). Je popolnoma prilagodljiv nogi, popolnoma mehak in zaradi edinstvene tehnologije otrdi le ob udarcu (RPT), odvaja pot navzven, ustvarja kompresijo, ki preprečuje krče ter je povrh vsega edini ščitnik, ki preprosto, brez vidnih sprememb, omogoča več kot 200 pranj.
 
Več o samem produktu si lahko ogledate na uradni spletni strani podjetja G-Form, o pogojih oziroma načinu nakupa pa na tej povezavi.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji