Novice

< nazaj

Izjemna nagrada za enkratno doživetje

Datum: 31.5.2022
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije, je v času spletnega glasovanja za najboljše nogometaše in trenerja sezone 2021/2022 izvedel nagradno igro, v kateri so se tisti, ki so oddali svoj glas, potegovali nagrado, ki je prinesla enkratno doživetje, in sicer dve vstopnici za ogled finalne tekme Lige prvakov. Vodstvo sindikata je v prisotnosti neodvisne komisije opravilo žreb izmed 2548 registriranih naslovov elektronske pošte.
 
Nina Štagar že nekaj let živi in dela v Ljubljani, po rodu pa je Štajerka. Glede na slednje nam ni potrebno prav posebej poudarjati, da tudi klub, ki ga spremlja najraje prihaja iz štajerske prestolnice, to je NK Maribor. Najprej je spremljala le večja mednarodna tekmovanja, v zadnjih letih pa se je povečalo zanimanje za tekme domačega prvenstva, ki si jih občasno ogleda tudi v živo.  
 
Za glasovanje SPINS XI je izvedela preko objav NK Maribor na družbenih omrežjih in se zaradi simpatije do kluba odločila, da izbere svoje kandidate za najboljše nogometaše in trenerja Prve lige Telemach, v sezoni 2021/2022. Glas za najboljše nogometaše je oddala prvič, za sodelovanje v nagradni igri pa se je odločila povsem naključno. In prav zato je bilo presnečenje in kasneje navdušenje ob informaciji, da je glavna nagrajenka, še toliko večje.
 
Finalna tekma Lige prvakov je bila za Nino in njeno prijateljico prva mednarodna nogometna tekma, ki sta si jo ogledali v živo. Težko bi si izbrali boljši trenutek, kajne? Čeprav je bil obisk Pariza kratek, sta bili nad mestom navdušeni. Prav tako ju je očaral utrip velikega športnega tekmovanja v mestu, h kateremu pa so na dan tekme v veliki meri pripomogli navijači Real Madrida in Liverpoola. Dogajanje se je iz ulic preneslo na stadion, kjer so podporniki obeh ekip pričarali pravo navijaško vzdušje.
 
Nina pravi, da glede na izredno pozitivno izkušnjo, tekma v Parizu vsekakor ni bila njena zadnja tekma, ki si jo je ogledala v živo. Z večjim zanimanjem bo v naslednji sezoni spremljala tudi nogometaše v Sloveniji in z veseljem sodelovala pri glasovanju, ki ga bo SPINS na mesečni ravni organiziral v naslednji sezoni. Za konec se je Nina še enkrat zahvalila sindikatu SPINS za to enkratno izkušnjo in nepozabno doživetje. 

 

Ostale novice

Sponzorji