Novice

< nazaj

Ekipa SPINS bo letošnje priprave opravila v Nacionalnem nogometnem centru Brdo

Datum: 13.4.2017
Obveščamo vas, da bo v letošnjem letu Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije SPINS, v dogovoru in sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije, ki je sindikatu omogočila brezplačno uporabo infrastrukture ter vseh pripadajočih pripomočkov v okviru Nacionalnega nogometnega centra Brdo, organiziral strokovno vodene treninge oziroma priprave namenjene nogometašem, ki bodo v tistem obdobju še brez pogodbe, v iskanju novega delodajalca.
 
Ekipo SPINS bo s svojima pomočnikoma, tudi v letošnjem letu vodil najboljši nogometaš Slovenije leta 2006 in tretji strelec 1. SNL vseh časov, Ermin Raković. Tokrat bodo priprave potekale v strnjenem nizu 14 dni, saj bodo nogometaši skupaj z vodstvom prvi teden (med 19. 6. 2017 in 23. 6. 2017) preživeli skupaj v hotelu Brdo, na Brdu pri Kranju, drugi teden (med 26. 6. 2017 in 29. 6. 2017) pa v hotelu Marinšek v Naklem.
 
Priprave se bodo začele v ponedeljek 19. 6. 2017, in sicer z zborom nogometašev v recepciji hotela Brdo, ob 8.00 uri.

Vse tiste nogometaše, ki bi se želeli udeležiti priprav prosimo, naj svojo prijavo v čim krajšem času pošljejo na e-naslov: ermin.rakovic@spins.si ali pokličejo 051 393 333.

Tako kot vsako leto, bodo priprave svoj vrhunec dosegle na mednarodnem turnirju FIFPro Tournament, ki bo letos na regionalni ravni organiziran s strani hrvaškega sindikata profesionalnih nogometašev HUNS, v Zagrebu. Turnir bo potekal med 30. 6. 2017 in 2. 7. 2017 v Zagrebu, kjer bodo poleg ekipe SPINS nastopile ekipe že omenjenega sindikata HUNS, srbskega sindikata SPFN in črnogorskega sindikata SPFCG.

Nastanitev v hotelu, treningi in udeležba na mednarodnem turnirju je za člane SPINS brezplačna.
 
Priprave za nogometaše brez pogodb se bodo glede na potrebe in želje nogometašev nadaljevale do sredine meseca julija.
 
 

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji