Novice

< nazaj

Nogometna Gala SPINS XI 2016

Datum: 12.5.2016
Danes je vodstvo SPINS na novinarski konferenci napovedalo prestižno prireditev Nogometna Gala SPINS XI, ki bo že tradicionalno potekala v veliki dvorani GH Union v Ljubljani, in sicer v torek, 17. maja, z začetkom ob 19.00 uri, ko se bodo v preddverju začeli zbirati gostje.

Nagrada za najboljšega nogometaša po izboru stanovskih kolegov je v svetu ena najbolj cenjenih lovorik, saj to priznanje podeljujejo soigralci in nasprotniki, ki so vse veščine nogometne igre spoznali med dvoboji na travnati površini.
 
Prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2016, ki jo bo tudi tokrat vodil Anže Bašelj, SPINS organizira že od leta 2004.  Prireditev je v prvi vrsti namenjena podelitvi nagrad najboljšim nogometašem v sezoni 2015/2016: razglasili bomo najboljšo enajsterico sezone SPINS XI; izbrali najboljšega nogometaša sezone v Sloveniji, najboljšega mladega nogometaša 1. SNL, prvič podelili nagrado najboljši nogometašici in najboljšemu trenerju sezone v Sloveniji ter objavili rezultate glasovanj za najboljšega sodnika sezone in najbolj urejeno igralno površino, za katere po vsakem odigranem krogu 1. SNL glasujejo nogometaši.

Pred prireditvijo, natančneje ob 18.00 uri, se bo v Vrtni dvorani GH Union izvedla tudi letna skupščina sindikata SPINS, ki pa bo tokrat volilna. V organe sindikata bodo poleg predsednika izvoljeni tudi novi člani upravnega odbora, ki so ga do sedaj sestavljali le aktivni nogometaši 1. SNL. Tem se bosta pridružila novo izvoljena predstavnika nogometašic, igralk 1. SNŽL in predstavnik trenerjev. Slednji se bodo pod streho sindikata SPINS organizirali avtonomno ter sami sprejemali vse odločitve, SPINS pa jim bo nudil vso potrebno organizacijsko, finančno in strokovno pomoč. 

Ostale novice

Sorodne novice

 • XIV. SKUPŠČINA SPINS
  18.5.2023

  XIV. SKUPŠČINA SPINS

  14. redna skupščina sindikata SPINS je bila izvedena dne 15. 5. 2023 v Ljubljani, natančneje v hotelu Grand Plaza.

 • Pozitivne spremembe tudi v evropski diviziji FIFPRO
  18.11.2021

  Pozitivne spremembe tudi v evropski diviziji FIFPRO

  Predsednik SPINS, Dejan Stefanović, izbran tudi v izvršni odbor evropske divizije FIFPRO.

 • Pariz gosti generalno skupščino FIFPRO 2021
  16.11.2021

  Pariz gosti generalno skupščino FIFPRO 2021

  Prvič po letu 2019 so se člani skupščine FIFPRO, z upoštevanjem strogih zdravstvenih meril, srečali v Parizu.

 • XIII. skupščina SPINS
  18.11.2020

  XIII. skupščina SPINS

  V skladu s statutom SPINS je bila v ponedeljek 16. 11. 2020 sklicana 13. redna skupščina sindikata, ki pa je bila tokrat volilna. Poleg novih članov in članic upravnega odbora je bil za naslednje mandatno obdobje izvoljen tudi predsednik sindikata.

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

Sponzorji