Novice

< nazaj

Nov ciklus priprav ekipe SPINS

Datum: 20.6.2017

Včeraj so se v NNC Brdo, z dopoldanskim treningom, začele priprave za nogometaše brez pogodb. Treningi potekajo v optimalnih pogojih, saj je udeležencem zagotovljen tudi brezplačna hotelska nastanitev in vrhonska prehrana, po besedah trenerja Rakovića pa pri nogometaših ne manjka motivacije in zavzetosti.

Ker so v vmesnem času nekateri nogometaši že našli novega delodajalca (klub), se je sprostilo nekaj mest, zato vse zainteresirane prosimo, naj nikakor ne odlašajo s prijavami, ki so še vedno možne na telefon 051 393 333 (Ermin Raković).

Naj ponovno omenimo, da se bo ekipa SPINS, med 30. 6. in 2. 7., udeležila mednarodnega turnirja v Zagrebu, na katerem so poleg prisotnosti skavtov in predstavnikov klubov sodelujočih držav (Hrvaške, Srbije, Črne gore in Slovenije), svojo prisotnost potrdili tudi predstavniki klubov iz Indije oziroma novo nastale Super lige, Belgije in Avstrije.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji