Novice

< nazaj

Pelé predstavlja ščitnike G-Form

Datum: 1.7.2014
Najboljši nogometaš vseh časov Pelé, je v času svetovnega prvenstva v Braziliji posnel reklamno kampanjo za najbolj tehnološko napredne ščitnike G-Form. Brazilska nogometna ikona je s svojim nastopom nazorno prikazal izjemen napredek oziroma razvoj tehnologije na področju nogometa, predvsem, ko govorimo o varnosti nogometašev.

Video posnetek s Peléjem, ki zelo nazorno prikazuje izjemno zaščito, ki jo nudijo ščitniki G-Form si lahko ogledate na tej povezavi.

”V svoji karieri sem igral ogromno tekem in posledično dobil tudi veliko število udarcev v predel nog, na kar me še danes spominjajo mnoge brazgotine. V mojih časih smo nosili neudobne ščitnike iz pene, ki smo si jih pritrdili z lepilnim trakom. Končno je na trgu produkt, ki ima veliko boljšo zaščito kot konkurečni izdelki, poleg tega pa je tako mehak in lahek, da ga nogometaš na svoji nogi niti ne občuti,” je ob snemanju reklamne kampanje navdušeno dejal Pelé.

Naj spomnimo, da Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije v letu 2014, z uvedbo komercialnih aktivnosti, kot dodano vrednostjo članstva v sindikatu, poskuša pridobiti dodatna sredstva za še bolj uspešno in učinkovito izvajanje že obstoječih oziroma razvoj novih projektov. Kot eno izmed glavnih komercialnih aktivnosti bo SPINS svojim članom in vsem ostalim zainteresiranim nogometašem ponudil prav ščitnike G-Form, ki predstavljajo najmodernejšo tehnologijo na svojem področju.
 
Gre za edini ščitnik, ki ga nogometaši med igranjem ne čutijo na nogi, kar posledično ne moti njihove igre, ob tem pa jim nudi bistveno večjo zaščito od katerega koli konkurenčnega produkta (4,7 večja zaščita od zakonsko predpisane). Je popolnoma prilagodljiv nogi, popolnoma mehak in zaradi edinstvene tehnologije otrdi le ob udarcu (RPT), odvaja pot navzven, ustvarja kompresijo, ki preprečuje krče ter je povrh vsega edini ščitnik, ki preprosto, brez vidnih sprememb, omogoča več kot 200 pranj.
 
Več o samem produktu si lahko ogledate na uradni spletni strani podjetja G-Form, o pogojih oziroma načinu nakupa pa na tej povezavi.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji