Novice

< nazaj

Pelé tudi uradno predstavil revolucionarno zaščito nogometašev, ščitnike G-Form

Datum: 22.1.2015
Na največjem srečanju nogometnih trenerjev na svetu, konvenciji NSCAA v ZDA, je nogometna ikona in najboljši nogometaš vseh časov Pelé, kot ambasador podjetja G-Form, premierno predstavil revolucionarno zaščito nogometašev, ki bo odslej na voljo po vsem svetu. S svojim nastopom je nazorno prikazal izjemen napredek oziroma razvoj tehnologije na področju nogometa, predvsem, ko govorimo o varnosti nogometašev.
 
Naj spomnimo, da je Pelé sodeloval v reklamni kampanji že med svetovnim prvenstvom v Braziliji 2014 in postal partner podjetja G-Form. ”To je moje prvo potovanje izven Brazilije po svetovnem prvenstvu. Izredno vesel sem, da imam možnost sodelovati pri promociji takšnih izdelkov, kot so ščitniki G-Form. Impresivna in napredna tehnologija, ki so jo uporabili pri razvoju omenjenih ščitnikov, nudi nepredstavljivo varnost vsem nogometašem sveta, na vseh ravneh,” je ob obisku konvencije dejal Pelé.
 
Video posnetek s konvencije, katere gost je bil legendarni Pelé si lahko ogledate na tej povezavi.
 
Podjetje G-Form, je z revolucionarno tehnologijo in več kot 90 patenti razvilo zaščito, ki športnikom nudi udobje ter varnost, ki je ni moč primerjati s konkurenčnimi izdelki na tržišču. V svoji ponudbi se je G-Form sprva osredotočal predvsem na ekstremne športe, kot so BMX, gorsko kolesarstvo, rolkanje, padalstvo in druge. V zadnjem obdobju je podjetje G-Form sklenilo tudi partnerstvo s podjetjema Bauer in Burton Snowboards, s čimer bodo čelade hokejistov in telesni ščitniki deskarjev na snegu mnogo bolj varni in udobni.
 
Več kot 10 let je trajal razvoj, ki je pripeljal do edinstvenega ščitnika za nogometaše, ki ustreza tako NOCSAE kot CE standardom in katerega proizvodnja v celoti poteka v ZDA. Gre za edini ščitnik, ki ga nogometaši med igranjem ne čutijo na nogi, kar posledično ne moti njihove igre, ob tem pa jim nudi bistveno večjo zaščito od katerega koli konkurenčnega produkta (4,7 večja zaščita od zakonsko predpisane). Je popolnoma prilagodljiv nogi, popolnoma mehak in zaradi edinstvene tehnologije otrdi le ob udarcu (RPT), odvaja pot navzven, ustvarja kompresijo, ki preprečuje krče ter je povrh vsega edini ščitnik, ki preprosto, brez vidnih sprememb, omogoča več kot 200 pranj.
 
Več o samem produktu si lahko ogledate na uradni spletni strani podjetja G-Form, o pogojih oziroma načinu nakupa pa na tej povezavi.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji