Novice

< nazaj

Pelé tudi uradno predstavil revolucionarno zaščito nogometašev, ščitnike G-Form

Datum: 22.1.2015
Na največjem srečanju nogometnih trenerjev na svetu, konvenciji NSCAA v ZDA, je nogometna ikona in najboljši nogometaš vseh časov Pelé, kot ambasador podjetja G-Form, premierno predstavil revolucionarno zaščito nogometašev, ki bo odslej na voljo po vsem svetu. S svojim nastopom je nazorno prikazal izjemen napredek oziroma razvoj tehnologije na področju nogometa, predvsem, ko govorimo o varnosti nogometašev.
 
Naj spomnimo, da je Pelé sodeloval v reklamni kampanji že med svetovnim prvenstvom v Braziliji 2014 in postal partner podjetja G-Form. ”To je moje prvo potovanje izven Brazilije po svetovnem prvenstvu. Izredno vesel sem, da imam možnost sodelovati pri promociji takšnih izdelkov, kot so ščitniki G-Form. Impresivna in napredna tehnologija, ki so jo uporabili pri razvoju omenjenih ščitnikov, nudi nepredstavljivo varnost vsem nogometašem sveta, na vseh ravneh,” je ob obisku konvencije dejal Pelé.
 
Video posnetek s konvencije, katere gost je bil legendarni Pelé si lahko ogledate na tej povezavi.
 
Podjetje G-Form, je z revolucionarno tehnologijo in več kot 90 patenti razvilo zaščito, ki športnikom nudi udobje ter varnost, ki je ni moč primerjati s konkurenčnimi izdelki na tržišču. V svoji ponudbi se je G-Form sprva osredotočal predvsem na ekstremne športe, kot so BMX, gorsko kolesarstvo, rolkanje, padalstvo in druge. V zadnjem obdobju je podjetje G-Form sklenilo tudi partnerstvo s podjetjema Bauer in Burton Snowboards, s čimer bodo čelade hokejistov in telesni ščitniki deskarjev na snegu mnogo bolj varni in udobni.
 
Več kot 10 let je trajal razvoj, ki je pripeljal do edinstvenega ščitnika za nogometaše, ki ustreza tako NOCSAE kot CE standardom in katerega proizvodnja v celoti poteka v ZDA. Gre za edini ščitnik, ki ga nogometaši med igranjem ne čutijo na nogi, kar posledično ne moti njihove igre, ob tem pa jim nudi bistveno večjo zaščito od katerega koli konkurenčnega produkta (4,7 večja zaščita od zakonsko predpisane). Je popolnoma prilagodljiv nogi, popolnoma mehak in zaradi edinstvene tehnologije otrdi le ob udarcu (RPT), odvaja pot navzven, ustvarja kompresijo, ki preprečuje krče ter je povrh vsega edini ščitnik, ki preprosto, brez vidnih sprememb, omogoča več kot 200 pranj.
 
Več o samem produktu si lahko ogledate na uradni spletni strani podjetja G-Form, o pogojih oziroma načinu nakupa pa na tej povezavi.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji