Novice

< nazaj

Selekcija SPINS v naslednjem tednu z dvema pomembnima tekmama

Datum: 1.7.2016
Naj spomnimo, da so člani SPINS, ki so trenutno brez delodajalca, pretekli teden z vpadljivo predstavo in zanesljivo s 7:0, premagali ekipo Škofja Loke, ki nastopa v četrtem razredu slovenskega ligaškega nogometa. Ze ekipo SPINS so zadeli Majcen trikrat, Cesar dvakrat in enkrat Božič.

Danes ob 18.00 uri, čaka nogometaše brez pogodb tekma z drugoligašem NK Roltek Dob, ki jo bodo odigrali na ”domačem igrišču" športnega parka Kodeljevo v Ljubljani.

V torek 12. 7. 2016 pa se obeta prava nogometna poslastica, saj ekipa SPINS odhaja v goste, in sicer k povratniku v prvi slovenski nogometni ligi, ekipi NK Radomlje.

Vljudno vabljeni!

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji