Novice

< nazaj

Zmaga ekipe SPINS nad drugoligašem, NK Roltek Dob

Datum: 6.7.2016
Nogometaši brez pogodb, ki so se zbrali v okviru priprav, ki jih tradicionalno organizira sindikat SPINS, so se včeraj na domačem igrišču pomerili z ekipo NK Roltek Dob, ki nastopa v drugi ligi državnega prvenstva. Z dobro in privlačno igro so nasprotnike premagali z visokim rezultatom 3:0. Za zmago je dva zadetka prispeval Bordon, enega pa Cesar.

Obveščamo vas, da je prijateljska tekma s povratnikom med prvoligaško elito, NK Radomlje, ki je bila napovedana za torek 12. 7. 2016 zaradi tehtnih razlogov odpovedana.

Vljudno vabljeni!

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji