Novice

< nazaj

SPINS XI: Glasovanje za najboljše nogometaše in trenerja sezone 2022/2023

Datum: 25.4.2023
S spletnim glasovanjem javnosti (navijačev), se je danes na spletni strani https://spins11.si začel izbor za najboljšo enajsterico nogometašev 1. SNL (SPINS XI), za najboljšega nogometaša 1. SNL in najboljšega trenerja 1. SNL v sezoni 2022/2023 Prve lige Telemach. Izbor najboljših bo potekal do petka, 12. 5. 2023 do 12.00 ure.

Izbor najboljšega nogometaša v Sloveniji s strani članov sindikata SPINS, se je prvič izvedel leta 2004, naslednje leto pa so po vzoru svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO izbirali tudi najboljšo enajsterico sezone, kar se je ohranilo vse do danes. V izborih sindikata SPINS je vedno največjo težo predstavljalo mnenje in glas nogometašev, ki sposobnosti svojih kolegov vsak prvenstveni krog preverjajo neposredno na igriščih, enako pa velja tudi za trenerje. 

Preko aplikacije SPINS XI posameznik izbira nogometaše in trenerja, ki so po njegovem mnenju v glasovalnem obdobju, na igrišču in ob njem, pokazali največ.

Tudi v letošnjem letu sodelujemo z Zvezo nogometnih trenerjev Slovenije, preko katere je v glasovanje vključenih več kot 800 trenerjev z UEFA A, PRO in UEFA PRO stopnjo trenerske usposobljenosti.  Prav tako smo k sodelovanju zopet povabili novinarje športnih redakcij, ki prihajajo iz trinajstih največjih medijskih hiš pri nas. 

V obdobju glasovanja lahko posameznik na https://spins11.si svoj glas odda vsak dan, ostale skupine glasovalcev pa le enkrat preko posebne povezave, ki jo prejmejo po elektronski pošti oziroma v obliki sms sporočila. V sklopu aplikacije je prav tako možno neposredno spremljanje rezultatov glasovanja za najboljšo enajsterico in sicer po posameznih skupinah glasovalcev, ki oddajo svoj glas. 
 

 
 
 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji