Novice

< nazaj

Udeležba ekipe SPINS na turnirju FIFPro Hrvatska 2017

Datum: 4.7.2017

Ob dobrih trenažnih pogojih ter popolni osredotočenosti na pripravo nogometašev, je strokovna trenerska ekipa selekcije SPINS uspešno končala letošnjo izvedbo treningov in tekem za nogometaše brez pogodb. Tokrat so nogometaši lahko računali na gostoljubje hotelov na Brdu pri Kranju, Naklem in v Zagrebu, z vključenimi nočitvami in vrhunsko prehrano. 

Zadnje dejanje priprav se je odvilo v Zagrebu z udeležbo na turnirju štirih selekcij, kjer so poleg slovenske ekipe, sodelovale še ekipe gostiteljice Hrvaške ter srbska in črnogorska selekcija sindikatov, članic FIFPro.

V prvi tekmi polfinala proti Hrvaški, je ekipa SPINS po odličnem prvem polčasu, ki se je končal brez golov, 
v drugem polčasu popustila in na koncu izgubila s 3:0. V boju za tretje mesto, se je pomerila s Srbijo in po enakopravni igri morala priznati poraz z rezultatom 2 proti 1 ter tako zasedla 4. mesto. V finalu turnirja med Hrvaško in Črno goro je bilo po koncu rednega dela izenačeno 1 proti 1, po enajstmetrovkah pa je zasluženo slavila Hrvaška.

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji