Novice

< nazaj

UO SPINS potrdil vsebino enotne pogodbe za igranje profesionalnega nogometa v Sloveniji

Datum: 12.1.2018
Včeraj so na redni seji člani upravnega odbora SPINS potrdili predlog enotne pogodbe o profesionalnem igranju nogometa v Sloveniji ter izhodišča za pripravo kolektivne pogodbe o igranju nogometa v Sloveniji.

Prisotnim članom je bila najprej s strani Dejana Stefanovića, predsednika SPINS, podrobneje predstavjena vsebina predloga enotne pogodbe, ki je nastajala v sodelovanju s trenutno vsemi deležniki na področju nogometa, in sicer Nogometno zvezo Slovenije, klubi 1. SNL in sindikatom SPINS. Člani UO SPINS so predstavili svoja stališča do omenjenega dokumenta in se na koncu strinjali s pripravljeno vsebino. Poleg tega so jim bila predstavljena tudi izhodišča za pripravo kolektivne pogodbe o igranju nogometa v Sloveniji o pripravi katere se prav tako pogovarjajo že omenjeni deležniki v nogometu.

Na tej povezavi si lahko ogledate predlog enotne pogodbe o profesionalnem igranju nogometa v Sloveniji.

Na skupščini potrjeni upravni odbor je sestavljen iz predstavnika kluba, ki nastopa v 1. SNL in njegovega namestnika. Prisotni so bilii: Dejan Milić in Gaber Dobrovoljc iz NK Domžale, Marko Krajcer in Klemen Šturm iz NK Krško, Matjaž Rozman in Luka Žinko iz NK Celje, Leon Črnčič iz NK Rudar Velenje, Alen Jogan in Miran Burgić iz ND Gorica, Luka Janžekovič in Matic Vrbanec iz NK Aluminij, Elvis Džafić iz NK Triglav, Nejc Vidmar in Branko Ilić iz NK Olimpija Ljubljana ter Stefan Smiljanić iz NK Ankaran.



 

Ostale novice

Sorodne novice

  • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
    22.11.2019

    Vabilo na skupščino sindikata SPINS

    V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

  • Članom SPINS zaradi propada NK Nafta 10.000 EUR pomoči
    13.11.2012

    Članom SPINS zaradi propada NK Nafta 10.000 EUR pomoči

    Iz solidarnostnega sklada SPINS bodo člani SPINS, ki so preteklo sezono igrali pri NK Nafta, dobili 10.000 EUR pomoči. Enak znesek bo SPINS letos prispeval v garancijski sklad NZS.

  • Obvestilo javnosti
    18.4.2012

    Obvestilo javnosti

    V ponedeljek, 17.4. 2012, je imel sindikat SPINS v prostorih ZSSS v Ljubljani, razširjeno sejo upravnega odbora v povezavi z napovedanimi ukrepi zoper Nogometno zvezo Slovenije (NZS).

  • Konec poklicnega nogometa v Sloveniji
    24.2.2012

    Konec poklicnega nogometa v Sloveniji

    Novo izvoljeni Upravni odbor SPINS že na svoji prvi seji šokiran nad ravnanjem Združenja 1. SNL in NZS.

  • Nogometašem NK Primorje SPINS namenil 20.000 EUR solidarnostne pomoči
    1.6.2011

    Nogometašem NK Primorje SPINS namenil 20.000 EUR solidarnostne pomoči

    Nevzdržno stanje, v katerem so znašli nogometaši prvoligaškega kluba NK Primorja, je člane Upravnega odbora SPINS prepričalo, da so sprejeli sklep, s katerim so igralcem iz sredstev SPINS namenili 20.000 evrov solidarne pomoči.

Sponzorji