Novice

< nazaj

V Italiji prekinili stavko

Datum: 9.9.2011

 S tekmo med Milanom in Laciom na San Siru, se bo v petek zvečer v Italiji končno začela nova tekmovalna sezona. Formalno sta jo s podpisom nove začasne kolektivne pogodbe omogočila Maurizio Beretta, predsednik italijanske nogometne lige, in Damiano Tommasi predsednik sindikata AIC. 

Začasni sporazum je bil kompromisni predlog, ki bo obema stranema omogočil, da v prihodnjem letu do 31. junija 2012 približata svoja stališča ter skleneta novo dolgoročno kolektivno pogodbo. Navedeni predlog še vedno vsebuje pravico nogometašev, da trenirajo s prvo ekipo, kar je bil tudi eden od glavnih razlogov za stavko.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji