Novice

< nazaj

Nogometna Gala SPINS XI 2016

Datum: 12.5.2016
Danes je vodstvo SPINS na novinarski konferenci napovedalo prestižno prireditev Nogometna Gala SPINS XI, ki bo že tradicionalno potekala v veliki dvorani GH Union v Ljubljani, in sicer v torek, 17. maja, z začetkom ob 19.00 uri, ko se bodo v preddverju začeli zbirati gostje.

Nagrada za najboljšega nogometaša po izboru stanovskih kolegov je v svetu ena najbolj cenjenih lovorik, saj to priznanje podeljujejo soigralci in nasprotniki, ki so vse veščine nogometne igre spoznali med dvoboji na travnati površini.
 
Prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2016, ki jo bo tudi tokrat vodil Anže Bašelj, SPINS organizira že od leta 2004.  Prireditev je v prvi vrsti namenjena podelitvi nagrad najboljšim nogometašem v sezoni 2015/2016: razglasili bomo najboljšo enajsterico sezone SPINS XI; izbrali najboljšega nogometaša sezone v Sloveniji, najboljšega mladega nogometaša 1. SNL, prvič podelili nagrado najboljši nogometašici in najboljšemu trenerju sezone v Sloveniji ter objavili rezultate glasovanj za najboljšega sodnika sezone in najbolj urejeno igralno površino, za katere po vsakem odigranem krogu 1. SNL glasujejo nogometaši.

Pred prireditvijo, natančneje ob 18.00 uri, se bo v Vrtni dvorani GH Union izvedla tudi letna skupščina sindikata SPINS, ki pa bo tokrat volilna. V organe sindikata bodo poleg predsednika izvoljeni tudi novi člani upravnega odbora, ki so ga do sedaj sestavljali le aktivni nogometaši 1. SNL. Tem se bosta pridružila novo izvoljena predstavnika nogometašic, igralk 1. SNŽL in predstavnik trenerjev. Slednji se bodo pod streho sindikata SPINS organizirali avtonomno ter sami sprejemali vse odločitve, SPINS pa jim bo nudil vso potrebno organizacijsko, finančno in strokovno pomoč. 

Ostale novice

Sorodne novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • Izredna skupščina Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro
  20.6.2019

  Izredna skupščina Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro

  Na izredni generalni skupščini organizacije FIFPro je prisotnih 65 držav, predstavnikov nogometnih sindikatov, članov omenjene organizacije. Povod za sklic izredne skupščine so aktualne interne vsebine, o katerih mora odločati skupščina organizac

 • Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018
  27.11.2018

  Večno mesto Rim gosti generalno skupščino FIFPro 2018

  Večno mesto, kot pravijo Rimu, bo v prihajajočih dneh gostil generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPro, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije, predsednik SPINS Dejan Stefanović in Marko Levovnik.

Sponzorji