Novice

< nazaj

Prestižna ura Hublot za najboljšega nogometaša 1. SNL

Datum: 4.12.2015
Klub Goodlife, ki se nahaja na Ljubljanskem gradu je bil gostitelj ekskluzivnega večera z najboljšimi slovenskimi nogometaši, predstavniki HUBLOT-a in drugimi slavnimi ter VIP udeleženci. Večer je s plesnim talentom popestrila skupina Birds of Paradise z Nadiyo Bychkovo. Prireditev je povezoval Marko Potrč.

Novinarske konference, ki je predstavljala uvod v kasnejši dogodek "Hublot loves Art" in predstavitev posebne kolekcije prestižne ure Hublot , so se poleg direktorjev podjetja Slowatch, Matjaža Šteblaja in Mateja Breganta, predstavnika znamke Hublot, Davida Camba, predsednika SPINS, Dejana Stefanovića, udeležili tudi nogometaši treh najvišje uvrščenih klubov na lestvici 1. SNL, in sicer Petar Stojanović in Amir Dervišević iz NK Maribor, Nejc Vidmar, Nejc Skubic in Darko Zec iz NK Domžale ter Darijan Matić, Miha Zajc in Ezekiel Henty iz NK Olimpija Ljubljana.


Poleg glavnih partnerjev v svetu nogometa, je HUBLOT ustvaril ekskluzivni klub ambasadorjev, s katerimi deluje z roko v roki. Legenda Pele, "the Special one" José Mourinho, Bayern München, Paris Saint-Germain, Chelsea, Ajax Amsterdam, Juventus iz Torina so le nekateri izmed njih... "Povezanost je v delitvi. Če ne deliš, boš izpadel. HUBLOT je bil srečnež in ima to dolžnost, da nekaj tega uspeha deli."

Matjaž Šteblaj in Matej Bregant, direktorja Slowatch-a:
«V podjetju Slowatch smo ponosni na to partnerstvo. Veseli smo, da v Sloveniji zastopamo tako prestižno znamko kot je HUBLOT, ki nam tovrstna partnerstva omogoča. V svetu se prestiž druži z nogometom in temu trendu sledimo tudi v podjetju Slowatch.
Naj se najboljši družijo na nogometnem igrišču kot tudi izven njega. HUBLOT ljubi nogomet!” 
 
Ob sklenitvi sodelovanja med sindikatom SPINS in podjetjem Slowatch, oziroma prestižno znamko Hublot, ki jo omenjeno podjetje zastopa, prisotni niso skrivali zadovoljstva, prav tako pa po besedah nogometašev takšna nagrada predstavlja dodaten motiv za še boljše predstave na travnatih površinah.
 
Za vse tiste, ki jih zanima, katera od ur bo po tradicionalni prireditvi Nogometna Gala SPINS XI 2016, 17. maja 2016 v Grand Hotelu Union v Ljubljani, krasila zapestje najboljšega nogometaša sezone 2015/2016, naj povemo, da gre za model ure Big Bang Steel Ceramic, ki je eden najbolj tradicionalnih in hkrati prepoznavnih modelov znamke Hublot.  

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji