Novice

< nazaj

Priprave za nogometaše brez pogodb v polnem teku

Datum: 19.6.2015
Dva meseca trajajoče priprave za nogometaše brez pogodb, ki jih vodi Ermin Raković, so že v polnem teku. Trenutno na glavnem igrišču športnega parka Kodeljevo v Ljubljani trenira 13 nogometašev, kar nekaj pa se jih bo ekipi SPINS priključilo v naslednjem tednu.

V prihajajočih dneh in tednih bo ekipa SPINS odigrala kar nekaj prijateljskih tekem. Prva jo čaka že v nedeljo 21. 6. 2015 ob 18.00 uri, ko se bo na igrišču NK Bled pomerila z ekipo zamejskih Slovencev, ki živijo v Argentini. Prav tako je že rezerviran termin za tekmo z ljubljanskim prvoligašem, NK Olimpija Ljubljana, in sicer 8. 7 .2015.
 
V začetku meseca julija, natančneje 3. 7. 2015, ekipo SPINS čaka tudi prva uradna tekma v sklopu mednarodnega turnirja FIFPro Tournament 2015. Kot smo že pisali, v goste namreč prihaja ekipa bolgarskega sindikata ABF, s katero se bodo naši fantje pomerili na domačem igrišču športnega parka Kodeljevo.
 
Več o podrobnostih turnirja si lahko preberete tudi na spletni strani FIFPro.

 
Vsi tisti nogometaši, ki bi se želeli priključiti ekipi SPINS, naj svojo prijavo v čim krajšem času pošljejo na e-naslov: ermin.rakovic@spins.si ali pokličejo 051 393 333.

Treningi potekajo vsak dan dopoldan, med 10.00 in 12.00 uro.

Priprave in udeležba na mednarodnem turnirju so za člane SPINS brezplačne.

 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji