Novice

< nazaj

Na prvi prijateljski tekmi Argentinci tesno slavili proti ekipi SPINS

Datum: 22.6.2015
Bled, 21. 6. 2014
 
SPINS : SLOVENSKA NOGOMETNA EKIPA ZS (ARG) - 1:2 (1:1)
 
Prva prijateljska tekma z ekipo zamejskih Slovencev, ki živijo v Argentini – Zedinjena Slovenija, ki so jo po slabem tednu priprav odigrali nogometaši ekipe SPINS, je zadovoljila pričakovanja vodje domače ekipe, Ermina Rakovića. Pogoji za tekmo so bili odlični, kar so znali izkoristiti igralci obeh ekip, saj so pokazali dobro predstavo na igrišču.
 
V prvem polčasu je ekipa SPINS povedla z rezultatom 1:0 in v nadaljevanju nanizala še nekaj lepih priložnosti za gol, ki pa jih napadalci niso znali izkoristiti. Slabo realizacijo pred golom nasprotnika so v svojo prid obrnili igralci ekipe Zedinjena Slovenija in proti koncu prvega dela tekme rezultat izenačili na 1:1.
 
V drugem polčasu sta obe ekipi nadaljevali z dobro in na oko všečno igro, a je z nekaj več športne sreče do še enega zadetka prišla ekipa argentinskih nogometašev ter povedla z 1:2. Vodstvo enega gola je ekipa ZS, kjub nekaj priložnostim in napadalni postavitvi ekipe SPINS, obdržala do konca in tako zasluženo slavila končno zmago.
 
Pomembno je izpostaviti dejstvo, da je tekma potekala v prijetnem in poštenem vzdušju, kar so občutili tudi gledalci ob igrišču. Ermin Raković, trener ekipe SPINS-a je bil po tekmi zadovoljen s prikazano igro in predvsem z borbenim pristopom vseh njegovih varovancev.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji