Novice

< nazaj

Nagrade SPINS XI 2016 naposled le v rokah nogometašev

Datum: 26.4.2017
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je včeraj na stadionu v Šiški, kjer trenira ekipa NK Olimpija Ljubljana, članom najboljše enajsterice sezone 2015/2016, podelil štiri plakete in pokal za najboljšega nogometaša sezone 2015/2016 v Sloveniji. Nagrade bi morali nogometaši sicer prejeti na prestižni prireditvi Nogometna Gala SPINS XI 2016 v Grand hotelu Union v Ljubljani, v mesecu maju 2016, a jim je bila udeležba na prireditvi prepovedana.
 
Nagrade je štirim članom najboljše enajsterice pretekle sezone (Rok Kronaveter, Nemanja Mitrović, Blessing Eleke in Nejc Vidmar) ter najboljšemu nogometašu pretekle sezone v Sloveniji Roju Kronavetru podelil predstavnik sindikata SPINS, nekoč tudi sam najboljši nogometaš v Sloveniji, Ermin Raković.
 
”Vesel sem, da so me kolegi nogometaši izbrali v najboljšo enajsterico lanske sezone in za najboljšega nogometaše med vsemi. To je lepo priznanje, na katero sem vsekakor ponosen. Nagrada, ki sem jo prejel bo lep spomin na odlično sezono, ki sem jo odigral v dresu ljubljanske Olimpije,” je ob prejetju nagrad dejal Rok Kronaveter, član najboljše enajsterice lanske sezone, in najboljši nogometaš v Sloveniji, v sezoni 2015/2016.
 
Nagrade se je prav tako razveselil Nemanja Mitrović, eden izmed štirih obrambnih igralcev, članov najboljše enajsterice sezone 2015/2016:”rad bi se zahvalil kolegom nogometašem, ki so me izbrali med najboljših enajst nogometašev lanske sezone. Veseli me, da je nagrada, na katero sem zelo ponosen naposled v mojih rokah.”
 
”Priznanje, ki ti ga ”podelijo” nasprotniki na igrišču, v nogometu pomeni največ. Vesel sem, da sem bil izbran za najboljšega vratarja pretekle sezone. To je nagrada in hkrati dobra spodbuda za delo v prihodnje ter še boljše športne rezultate,” je ob podelitvi dejal Nejc Vidmar, najboljši vratar v Sloveniji, v sezoni 2015/2016.
 
Včerajšnji dogodek je lep uvod v napoved glasovanja in izvedbo podelitve nagrad za sezono 2016/2017, ki se bo zgodila v ponedeljek 22. 5. ali torek 23. 5 v Ljubljani. Letošnjo prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2017, podpira tudi Nogometna zveza Slovenije, svojo prisotnost na prireditvi pa je že potrdil njen predsednik, Rade Mijatović.
 
Natančen termin in kraj prireditve Nogometna Gala SPINS XI 2017 bo znan v začetku meseca maja 2017.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji