Novice

< nazaj

Nogometna Gala SPINS XI 2014

Datum: 12.5.2014
V sredo, 14. maja ob 19.30 uri, bo v veliki dvorani GH Union v Ljubljani Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) na svoji tradicionalni prireditvi podelil nagrade najboljšim nogometašem v sezonah 2012/2013 in 2013/2014.
 
Nagrada za najboljšega nogometaša po izboru stanovskih kolegov je v svetu ena najbolj cenjenih lovorik, saj to priznanje podeljujejo soigralci in nasprotniki, ki so vse veščine nogometne igre spoznali med dvoboji na travnati površini.
 
Prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2014, ki jo bosta vodila Tjaša Kokalj in Anže Bašelj, SPINS organizira že od leta 2004, tudi tokrat pa bo v prvi vrsti namenjena podelitvi nagrad najboljšim nogometašem v sezoni 2013/2014: razglasili bodo najboljšega vratarja, branilca, zveznega igralca in napadalca ter objavili najboljšo enajsterico sezone; izbrali najboljšega nogometaša sezone v Sloveniji, najboljšega mladega nogometaša 1. SNL ter objavili tudi rezultate glasovanj za najboljšega sodnika sezone in najbolj urejeno igralno površino, za katere po vsakem odigranem krogu 1. SNL glasujejo nogometaši.
 
Pred prireditvijo bo prav tako v Grand hotelu Union organizirana skupščina sindikata SPINS. Po prireditvi pa je ljubljanskem klubu Top SIX za vse goste organizirana zabava in druženje z nogometaši, dobitniki prestižnih nagrad SPINS XI.

 

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji