Novice

< nazaj

Z glasovanjem za najboljše začele tudi nogometašice

Datum: 21.5.2018
Prve so glasovnice izpolnine nogometašice ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Pomurje Beltinci.

V glasovanje za SPINS XI v tekmovalni sezoni 2017/18, bodo vključene vse igralke 1. SŽNL. Takšen izbor je tudi v svetu ena od najbolj cenjenih lovorik, ki jih nogometašica lahko dobi, saj je to priznanje, ki ga podeljujejo soigralke in nasprotnice, ki so vse nogometne veščine spoznale med dvoboji na travnatem igrišču. Izbor SPINS XI se zgleduje po izboru najboljše nogometašice in enajsterice sveta – FIFPro Women’s World XI, ki temelji na podobnih načelih in pravilih. 

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji