Novice

< nazaj

Prireditev SPINS XI odpovedana

Datum: 19.5.2008

Zaradi popolnega pomanjkanja interesa s strani velike večine slovenskih prvoligaških nogometnih klubov in vseh njihovih sponzorjev, letos na našo veliko žalost odpovedujemo prireditev SPINS XI 2008!

Zmagovalce SPINS XI 2008 bomo tako razglasili na posebni novinarski konferenci in sicer v četrtek, 22. 5. 2008 ob 12. uri, v sejni sobi 16/1 na sedežu ZSSS na Dalmatinovi ulici 4, v Ljubljani. Pokali bodo zmagovalcem podeljeni na tekmah pred domačim občinstvom! Pred novinarsko konferenco je sklican zbor predstavnikov nogometašev vseh slovenskih prvoligaških klubov, kjer bomo odločali o izrednih ukrepih zoper Združenje klubov 1. SNL (ZNPL) še pred koncem tekmovalnega leta 2007/08. O sprejetih ukrepih boste obveščeni na novinarski konferenci.

Združenje klubov 1. SNL namreč že skoraj več kot štiri leta namerno blokira in zavlačuje sprejetje kateregakoli zavezujočega akta s sindikatom SPINS, kar postavlja pod vprašaj resnost in sploh smisel obstoja ZNPL. Ravnanje ZNPL zavira napredek in razvoj slovenskega nogometa in nogometašev, pred čemer si nogometaši in slovenska javnost ne smemo več zatiskati oči!

Vnaprej vas obveščamo, da zagotovite svojo prisotnost na novinarski konferenci, saj kasneje ne bomo dosegljivi za katerakoli druga obvestila! Nogometne klube 1. SNL obveščamo, da za prihodnji četrtek dopoldne ne načrtujejo treningov.

SPINS

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji