Novice

< nazaj

FIFPro in Facebook za nepozabno doživetje

Datum: 2.12.2011

Svetovno združenje nogometnih sindikatov, FIFPro, je za vse navijače in nogometne navdušence pripravilo nekaj posebnega. Ljubiteljem okroglega usnja s celega sveta, so namreč postavili izziv, ki se mu je težko upreti. Vsi uporabniki socialnega omrežja Facebook imajo možnost, v prav zato pripravljeni Facebook aplikaciji, napovedati svojih najboljših enajst nogometašev na svetu.

Tisti, katerega enajsterica bo enaka enajsterici FIFA FIFPro WORLD XI, bo lahko skupaj s svojimi desetimi prijatelji, 9. Januarja 2011 prisoten na FIFA večeru v Zurichu. Deležen bo enkratnega doživetja, kakršnega si želi prav vsak nogometni zanesenjak.

Če si želite v izzivu sodelovati tudi vi, pojdite na spletno stran http://www.facebook.com/FIFPro, kjer lahko predvidite najboljšo enajsterico FIFA FIFPro World XI ter odpotujete na nepozabno druženje z nogometnimi zvezdniki.

V vednost: Glasovi uporabnikov Facebook aplikacije ne vplivajo na končni izbor najboljše enajsterice FIFA FIFPro World XI 2011, saj lahko zanjo glasujejo izključno profesionalni nogometaši. Glasovanje s strani nogometašev se je sicer zaključilo 30. novembra 2011.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji