Novice

< nazaj

Izšla je nova številka revije SPINS XI

Datum: 11.8.2007

 V avgustu prestavniki sindikata niso stali križem rok ter so nam pripravili že tretjo števiko revije SPINS XI, ki bo po novem izhajala štirikrat na leto, s posebno gala izdajo na koncu leta. Grafično je bila revija popolnoma prenovljena, enako zasnovo in strukturo pa naj bi ohranila tudi v prihodnje s stalnimi prispevki iz področja športnega prava in socialne varnosti nogometašev in športnikov, novicami o uspehih sindikata na različnih področjih, z nasveti o športni prehrani, poročili z zasedanj in pogajanj sindikata, informacijami o različnih ugodnostih clanstva in še bi lahko naštevali.

Revija je bila natisnjena v nakladi 2000 izvodov, ki so bili brezplačno posredovani vsem slovenskim nogometašem prve, druge in tretje SNL ter vsem nogometnim klubom in organizacijam v Sloveniji.

Glavna tema aktualne revije SPINS XI so pogovori z NZS o ukinitvi nadomestil za amaterje in drugih zahtevah in pobudah sindikata SPINS do krovne nogometne organizacije, med drugim pa lahko najdete še zanimive prispevke o nogometni gali 2006, turnirju nogometašev brez pogodb v Lizboni, statusu poklicnega športnika ter dve zelo zanimivi anketu o razmerah v prvoligaških klubih iz zornega kota nogometašev in o sklenjenih nezgodnih zavarovanjih nogometašev v prvi in drugi slovenski ligi.
Revijo v pdf formatu lahko prenesete tudi na svoj računalnik s klikom tukaj več ...

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji