Novice

< nazaj

Ekipa SPINS drugič na turnirju FIFPro

Datum: 15.6.2007

Od 20. do 23. julija 2007 se bo ekipa SPINS že drugo leto zapored udeležila FIFPro turnirja za nogometaše brez pogodb, ki bo letos potekal v Lizboni na Portugalskem. Poleg slovenske ekipe, bodo na turnirju nastopile selekcije Nizozemske, Italije, Francije, Svice in seveda domačina Portugalske.

Vsaka ekipa bo pred številnim občinstvom, predvsem iz vrst agentov in predstavnikov klubov, v dveh dneh odigrala štiri tekme po 22,5 minut na polčas. Ekipa SPINS se bo prvi dan v svoji skupini pomerila proti Nizozemski in Portugalski, drugi dan pa z reprezentancama, ki sta v drugi skupini dosegli podobno uvrstitev.

V sindikatu SPINS smo prepričani, da nam bo uspelo za naše člane, seveda z dobro igro na turnirju, poiskati primerno klubsko sredino tudi v tujini. Iz tega razloga je Upravni odbor SPINS, po opravljenem razpisu med slovenskimi agenti s FIFA licenco, sprejel odločitev, da sklene pogodbo o sodelovanju s priznanim slovenskim agentom FIFA Marcelom Kačinarijem, ki bo za člane SPINS navezoval stike z zainteresiranimi klubi.

Ekipa SPINS bo nastopala v opremi našega edinega pokrovitelja podjetja SPORTIKA, ki ga v Sloveniji predstavlja g. Stane Žvab ter ob medijskem pokroviteljstvu športnega časopisa EKIPA.

Več o turnirju si lahko preberete na uradni spletni strani turnirja...

Spletna stran FIFPro Tournament 2007...
 

SPINS

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji