Novice

< nazaj

Tretja pripravljalna tekma ekipe SPINS

Datum: 30.6.2007

V soboto so se nogometaši Kopra odpravili v Ljubljano, kjer so se v prijateljskem obračunu pomerili s selekcijo Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) in tesno zmagali.

Na bežigrajskem štadionu so se pomerili s selekcijo Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS), za katero so zaigrali nekateri znani nogometaši, ki so takorekoč še brez delodajalcev, kot so Zore, Hanžič, Valenčič, Karapetrovič, Puc, Cimerotič, Drobne in Kline.

Obalni prvoligaš je slednje premagal s 4:3. Pri izbrancih Vlada Badžima so bili strelsko učinkoviti Nigerijec Sunday Chibuike Ibeji, najboljši strelec druge lige v minuli sezoni Dalibor Volaš, Slovak Augustin Paulik in Brazilec Flavio, ki se nahaja na preizkušnji pri "rumeno-modrih". (SPORTAL)

Selekcija SPINS : Koper 3:4 (1:3)
Puc, Zupančič, Poplatnik; Ibeji, Volaš, Paulik, Flavio

SPINS

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji