Novice

< nazaj

Selekcija SPINS klonila le proti prvakom

Datum: 12.7.2009

Nogometna selekcija SPINS je na mednarodnem turnirju FIFPro v Cannesu osvojila tretje mesto. V ''malem'' finalu je z 2:0 ugnala Švico, zadetka sta prispevala Darko Kremenovič in Davor Škerjanc.

V prvem polčasu je strel z bele točke po prekršku nad Blažem Pucom v vodstvom z 1:0 pretopil Darko Kremenovič, v drugem polčasu pa je dobro predstavo selekcije SPINS z zadetkom kronal še Davor Škerjanc. Nekdanji mladi reprezentant je v slovenski ekipi zapustil najboljši vtis, v torek pa se bo podal na preizkušnjo v Nemčijo. Slovenija je tako na turnirju klonila le proti kasnejšim zmagovalcem - Franciji. Gostitelji so v finalu po izvajanju 11-metrovk premagali Dansko.

Zadnje mesto je presenetljivo zasedla Portugalska, ki je s pripravami začela že tri tedne pred ostalimi tekmeci. Igralci, ki do srede ne bodo našli novega delodajalca, bodo še naprej nosili dres selekcije SPINS in ohranjali tekmovalno formo v prijateljskih dvobojih s tujimi klubi, ki se na prihajajočo sezono pripravljajo v neposredni bližini.

Končni vrstni red:

1. Francija
2. Danska
3. Slovenija
4. Švica
5. Nizozemska
6. Portugalska


SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji