Novice

< nazaj

Ekipa SPINS boljša od Interblocka

Datum: 20.1.2010

V težkih vremenskih razmerah, s temperaturami pod lediščem, je bila odigrana prva pripravljalna tekma igralcev brez pogodb.

Na pomožnem igrišču v Radomljah, sta se pomerili ekipi NK Interblock in selekcija SPINS. V izenačeni tekmi z veliko priložnostmi so z rezultatom 4:3 slavili igralci brez pogodb. Za slednje so zadeli Jukan, Elšani ter po dvakrat Rakovič.

Prvič si je ekipo ogledal tudi Bojan Prašnikar, ki bo z začetkom prihodnjega tedna prevzel treninge selekcije SPINS, s katero bo konec januarja odšel na priprave v Turčijo. Na teh pripravah bodo uveljavljeni slovenski igralci kot so I. Lazič, E. Rakovič, A. Jukan, B. Puc, V. Varga, B. Kreft in drugi, ki so trenutno brez kluba, poskušali nase opozoriti tuje klube. Po videnem na prvi tekmi, s tem ne bi smeli imeti težav.

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji