Novice

< nazaj

Antalya 2010

Datum: 30.1.2010

Selekcijo Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) bo v Turčiji, kjer jo čakajo štiri prijateljska srečanja, vodil Bojan Prašnikar.

Izkušeni strateg iz Šmartnega ob Paki, ki podobno kot njegovi novopečeni izbranci še čaka na pravo in primerno ponudbo, bo nogometašem brez pogodb pomagal na zaključnem delu priprav v Antalyi. Med slovenskimi potniki ne bo manjkalo nekdanjih članskih (Aleš Kokot, Igor Lazič, Janez Zavrl, Amer Jukan, Patrik Ipavec in Ermin Rakovič) ter mladih reprezentantov (Uroš Korun, Jan Pahor, Velimir Varga, Rok Marinič in Blaž Puc).

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji