Novice

< nazaj

Ekipa SPINS kljub dobri igri turnir v Nyonu začela s porazom

Datum: 5.7.2014

Nyon, 5. 7. 2014

SAFP (Švica): SPINS (1:0) (1:0)

Začetna postava SPINS: Milić, Mörec (K), Centrih, Lovrečič, Škerjanc, Režonja, Rujović, Salkič, Bordon, Gerić, Osmanaj

Rezervna klop SPINS: Nuredini, Lukman Čoko, Volaš, Smukavec, Grbić, Fink

Igralci ekipe SPINS so tekmo začeli z dobro in čvrsto igro v obrambni vrsti. Dobra igra v obrambi je posledično vplivala tudi na dobro igro v napadu. Napadalci so se kar nekajkrat znajdli sami pred golmanom, a ponujenih priložnosti niso znali izkoristiti. Kljub temu, da je bila žoga bolj ali manj v lasti ekipe SPINS-a, so nogometaši SAFP v 18. minuti prvega polčasa izkoristili napako obrambe in edino resno priložnost na tekmi ter povedli z 1:0.

V drugem polčasu sta trenerja obeh ekip dala priložnost tudi nekaterim igralcem iz klopi, a kljub temu igra ni izgubila na atraktivnosti. Tako kot v prvem delu so imeli tudi v drugem igralci SPINS-a večino igralnega časa žogo v svoji posesti, a priložnosti ki so se jim ponujale niso znali izkoristiti. Tekma se je tako končala z rezultatom 1:0.

Naslednji nasprotnik selekcije SPINS je ekipa SPF Nezavisnost iz Srbije.

Ostale novice

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

 • Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo
  17.10.2019

  Izobraževanje športniku vliva pogum in dodatno energijo

  Branilec Juventusa, Giorgio Chiellini, je v preteklosti že spregovoril o tem, kako mu je izobraževanje pomagalo pri celostnem osebnem razvoju, kar se je odražalo tudi v boljših predstavah na igrišču.

Sorodne novice

Sponzorji