Novice

< nazaj

Hagi pohvalil igro ekipe SPINS

Datum: 5.2.2010

Slovenski nogometaši brez pogodb so odigrali drugo prijateljsko tekmo v Antalyi in remizirali proti Viitorul Constanto z 2:2.

Gre za klub, ki v Romuniji igra šele v tretji ligi, a ima visoke cilje (trenutno je na drugem mestu prvenstvene razpredelnice), zato je na visokem nivoju. Alfa in omega tega kluba pa je najboljši romunski nogometaš vseh časov in nekdanji zvezdnik evropskega nogometa Gheorghe Hagi.

Za selekcijo SPINS, ki je vodila že z 2:0, nato pa v izdihljajih tekme prejela izenačujoč zadetek, sta zadela Eldin Adilović in Patrik Ipavec.

Omeniti velja, da je bilo na tekmi kar nekaj predstavnikov različnih klubov, ki so morebiti med selekcijo nogometašev brez pogodb opazili koga, s katerim bi se radi okrepili. Predsednik SPINS Dejan Stefanovič, ki je z ekipo na pripravah v Antalyji, verjame, da bo nekaj nogometašev dobilo novega delodajalca, eden izmed njih, nekdanji nogometaš Primorja, Rudarja Velenja, Luke Kopra, Olimpije in Ljubljane Boštjan Kreft, pa se že nahaja na preizkušnji enega izmed klubov, ki so na pripravah v Antalyji.

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji