Novice

< nazaj

Treningi za nogometaše brez pogodb

Datum: 13.1.2010

Za svoje člane, ki so trenutno brez kluba, SPINS letos prvič pokriva tudi stroške treningov v zimskem času, in sicer do začetka spomladanskega dela prvenstva. Treningi potekajo vremenskim razmeram primerno v balonu ob stadionu za Bežigradom ter na ŽAK-u pretežno v dopoldanskem času.

Glede na število igralcev, ki bodo prisostvovali treningom, se bomo do naslednjega ponedeljka odločili, ali je smotrno organizirati 10-dnevne priprave v Turčiji ob koncu meseca ali ne. Razgovori z nekaj hoteli in Antaliji in Beleku so že v teku, kot tudi s klubi, proti katerim bi odigrali 5 do 6 tekem. Igrali bi le proti nogometnim klubom, ki dejansko iščejo okrepitve. Konec januarja in začetek februarja je v okolici Antalije na pripravah več kot sto prvoligaških ekip iz različnih koncev sveta.

Za vodenje ekipe smo trenutno v pogovorih z Bojanom Prašnikarjem, ki je izrazil pripravljenost, da po svojih močeh pomaga našim nogometašem, pridružilo pa bi nam se tudi nekaj agentov, ki bi lahko poskrbeli za morebitne prestope.

Rok za prijavo za odhod v Turčijo je do 16.00 ure v petek na telefon 01 43 41 280.

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji