Novice

< nazaj

Rakovič za remi s Saranskom

Datum: 3.2.2010

Selekcija slovenskih nogometašev brez pogodb, ki se v Turčiji poteguje za pozornost morebitnih delodajalcev, je v ponedeljek remizirala z ruskim drugoligaškim klubom Saransk Mordoviya. Edini zadetek za izbrance Bojana Prašnikarja je s strelom z bele točke v 35. minuti prispeval Ermin Rakovič.

Dvoboj s Saranskom je bil odigran v zahtevnih vremenskih razmerah. Močnim padavinam, ki že dalj časa nagajajo številnim evropskim državam, se ni izognil tudi jug Turčije. Ker se je dežnim kapljam na začetku drugega polčasa pridružil še neznosni veter, je bil sodnik primoran označiti konec tekme že v 49. minuti.

Prašnikarjevo četo čakajo v prihodnjih dneh vsaj še tri prijateljske tekme. V sredo se bo selekcija SPINS pomerila z Viitorulom iz Constante (Romunija), v soboto z Gyor-Etojem (Madžarska), dva dni kasneje pa bo turška izkušnja sklenjena s srečanjem z Ordabassyjem (Kazahstan).

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji