Novice

< nazaj

S Prašnikarjem do druge zmage

Datum: 24.1.2010

Selekcija igralcev brez pogodb, pod okriljem sindikata SPINS, je tudi v drugi pripravljalni tekmi dosegla zmago. Na igrišču z umetno travo na ŽAK-u v Ljubljani, so s 3:1 premagali člansko ekipo drugoligaša NK Šenčur.

Za ekipo SPINS so na igrišče stopili B. Kreft, A. Kokot, V. Varga, P. Ipavec, A. Jukan, E. Rakovič, I. Lazič, B. Puc, G. Režonja, E. Adilovič, U. Korun, R. Marinič, M.Tomašič, I. Damjanič, A. Alagič, M. Pavič, K. Cimirotič in A. Elshani. Ekipo je prvič vodil Bojan Prašnikar, ki bo z igralci brez pogodb odpotoval tudi na priprave v turško Antalyo. Po njegovem izboru se bo 16 igralcev odpravilo na 10 dnevne priprave, kjer se bodo poskušali dokazati tujim klubom proti katerim bodo igrali. Odhod je načrtovan za 1. 2. 2010.

"Vsekakor se iz teh igralcev, ki so na voljo, da narediti dobra ekipa. Določeni so v preteklosti že dokazali svoje kvalitete. Na treningih so zavzeti, dobro vadijo, vse to s ciljem čim boljše priprave za tekme v Turčiji. Verjamemo, da se bo kateremu izmed njih uspelo dokazati svojim potencialnim delodajalcem," je po prevzemu ekipe povedal Prašnikar.

Več o samih treningih, pripravah in namenu le teh pa bodo pri SPINS predstavili na novinarski konferenci, ki bo organizirana pred odhodom v Turčijo.

SPINS

Ostale novice

 • FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”
  16.1.2020

  FIFPRO ustanovil ”Globalni svet nogometašev”

  Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, je na pobudo svojih članov ustanovilo tako imenovani “Globalni svet igralcev”, z željo in namenom okrepiti vlogo profesionalnih nogometašev pri (so)oblikovanju notranje politike nogometa, na mednaro

 • XII. skupščina SPINS
  3.12.2019

  XII. skupščina SPINS

  Na redni skupščini SPINS potrjen predlog standardne pogodbe za trenerje ter zavarovanje za člane za primer trajne nesposobnost za igranje nogometa.

 • Vabilo na skupščino sindikata SPINS
  22.11.2019

  Vabilo na skupščino sindikata SPINS

  V skladu s statutom SPINS je predsednik sindikata, Dejan Stefanović, sklical XII. skupščino sindikata, ki bo v ponedeljek 2. 12. 2019, v Ljubljani.

 • Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019
  12.11.2019

  Sydney gosti generalno skupščino FIFPRO 2019

  Sydney, glavno mesto avstralske zvezne države Novi južni Wales in največje ter najstarejše mesto Avstralije je tokrat gostilo generalno skupščino Svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO, katere sta udeležena tudi predstavnika Slovenije.

 • UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym
  28.10.2019

  UGODNOST ZA ČLANE: popust pri nakupu opreme Technogym

  Sindikat SPINS je pred dnevi sklenil partnerstvo s podjetjem PROWELLNESS d.o.o., ki je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji.

Sorodne novice

Sponzorji