Novice

< nazaj

Nalezimo se dobrih navad #CepimoSe

Datum: 20.10.2021
Pandemija virusa Covid-19 je povzročila eno največjih zdravstvenih kriz v zadnjem stoletju in korenito spremenila način našega življenja in delovanja. Učinkovita cepiva so za zdaj edino realno upanje, da se epidemija jeseni oziroma v prihajajočem hladnem obdobju ne bo ponovila v vsej svoji razsežnosti. Trenutna krivulja okužb se po krajšem zatišju, ko je trend okužb upadal oziroma stagniral, pri nas znova obrača navzgor, Slovenija pa beleži najhitrejšo rast okužb v Evropi. 

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) zato poziva vse svoje člane, nogometaše, nogometašice, trenerje in trenerke, da v prihajajočih dneh ravnajo odgovorno in se čimprej  udeležijo cepljenja proti Covid-19. S tem bodo zaščitili svoje ter tudi zdravje soigralcev, soigralk, družinskih članov, prijateljev, znancev in ostalih bolj ranljivih skupin prebivalstva.

Prav tako apeliramo na vse nogometne klube in predvsem na Nogometno zvezo Slovenije, ki je uradni  organizator tekmovanj, da aktivno pristopijo k ozaveščanju o pomembnosti cepljenja in odgovornega ravnanja posameznikov v družbi ter vse nogometne deležnike pozovejo k cepljenju ter s tem omogočijo nemoteno in varno izvedbo državnih tekmovanj.
 
Vse informacije o cepljenju in cepivih proti Covidu-19 najdemo na www.cepimose.si. Na cepljenje se lahko prijavite na portalu zvem.ezdrav.si ali na spletni strani www.cepimose.si. Za pomoč se lahko obrnete tudi na brezplačno številko 080 14 04 ali svojega osebnega zdravnika.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji