Zakaj SPINS

Avto Aktiv - #RAZLIKA

Ugodnosti veljajo za člane SPINS, njihove ožje družinske člane (oče, mama, brat, sestra, soproga).
 
1.     Ugodnosti pri nakupu vozila BMW, Jaguar, Land Rover in MINI za člane SPINS
Ugodnosti pri nakupu vozila se definirajo posebej glede na model vozila, pri samem zanimanju za vozilo. Člani SPINS se identificirajo pri partnerju s kartico članstva v sindikatu SPINS, ter kartico zaupanja, ki jo partner pripravi za vse člane SPINS. Višina popusta oziroma cena vozila bo za člane SPINS oblikovana izključno za člane sindikata SPINS. Komunikacija na ven je strogo prepovedana, razkrivanje prejetih ponudb je strogo prepovedano, saj gre za poslovno skrivnost. Ugodnosti pri nakupu vozila veljajo za člane SPINS in njihove ožje družinske člane, kot definirano na začetku.
 
2.     Ugodnosti pri servisu vozila BMW, Jaguar, Land Rover in MINI za člane SPINS
Ugodnosti pri servisu vozila, je ugodnost za vse, ki so že lastniki vozil BMW, Jaguar, Land Rover ali MINI. Člani SPINS se identificirajo s kartico članstva pri SPINS, ter s kartico zaupanja, katero pripravi partner. Člani SPINS so tako pri partnerju deležni 15% popusta na celotno opravljeno servisno storitev. Svoj popust uveljavljajo pri prihodu na servis, pri servisnem sprejemniku še predno bo le ta napravil račun za opravljeno storitev. Servisna ugodnost velja za člane SPINS ter njihove ožje družinske člane.
 
3.     Ugodnosti pri nakupu artiklov Lifestyle BMW, Jaguar, Land Rover in MINI
Ugodnosti pri nakupu artiklov LIfestyle, gre za artikle, ki jih v svojih prostorih v Trzinu, Kranju, Kopru  in salonu MINI BTC Ljubljana nudi partner. Člani SPINS, njihovi družinski člani so pri nakupu upravičeni do popusta v višini 20%. Popust uveljavljajo s kartico zaupanja partnerja.
 
4.     Kontaktna oseba za vsa morebitna vprašanja na strani partnerja je gospod Seni Čatič, seni.catic@avto-aktiv.si ali na 031 762 580.
Sponzorji