Kategorije projektov
Od
Do

Aktivnosti / Projekti

 • Nogometaši brez pogodb

  Nogometaši brez pogodb

  Osnovni namen in cilj delovanja sindikata SPINS, je pomagati svojim članom ter jim omogočiti kar največ koristnih dejavnosti oziroma projektov. Ena prvih aktivnosti, ki jih je SPINS začel izvajati s takšno vsebino, je projekt “Nogometaši brez pogodb.”

 • Revija SPINS XI

  Revija SPINS XI

  Revija SPINS XI je namenjena tako nogometašem, kot tudi vsem ostalim nogometnim navdušencem. Člane SPINS naj bi obveščala o temah, ki se dotikajo njihovega udejstvovanja v nogometu, ostalim pa ponujala edinstven pregled nad aktivnostmi, ki se izvajajo.

 • Najboljša zelenica sezone

  Najboljša zelenica sezone

  V želji, da bi travnate površine v Sloveniji, dosegle raven visoko razvitih nogometnih dežel, smo na SPINS realizirali idejo, s katero smo želeli spodbuditi nogometne klube oziroma vzdrževalce zelenic, k še bolj zavzetemu in strokovnemu delu.

 • SPINS XI

  SPINS XI

  Izbor najboljših nogometašev sezone, s strani profesionalnih nogometašev, članov SPINS, se je pričel leta 2004.

 • Karierno svetovanje za športnike

  Karierno svetovanje za športnike

  Adecco v sodelovanju z Sindikatom športnikov Slovenije in Sindikatom profesionalnih igralcev nogometa Slovenije vodi Razvojni program zaposlovanja športnikov, ki profesionalnim športnikom pomaga pri prehodu na trg dela ob koncu njihove športne kariere.

 • ”Sodnik sezone”

  ”Sodnik sezone”

  Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije si želi s projektom ocenjevanja nogometnih sodnikov, preko svojih članov, spodbuditi le te, k bolj zavzetemu delu in čim manjšim številom napak na igrišču.

 • Lestvica druge vrste

  Lestvica druge vrste

  Resnično sliko o stanju v nogometnih klubih lahko ugotovimo le ob poizvedbi pri nogometaših, saj so le ti neposredno vpleteni v klubsko dogajanje ter so v največji meri prizadeti z ravnanjem in odločitvami klubskih uprav.

Sponzorji