Novice

< nazaj

Umrl je Goran Sanković

Datum: 5.6.2022
V 43. letu je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković. Med letoma 1996 in 2001 igral za matični CMC Publikum iz Celja, nato pa je odšel v tujino. Sprva je eno sezono igral na Češkem pri Slavii iz Prage, nato med letoma 2002 in 2004 v Grčiji za Akratitos in Panionios. Sanković je bil član različnih selekcij slovenske nogometne reprezentance in kapetan vseh mlajših kategorij. S slovensko reprezentanco se je leta 2002 udeležil svetovnega prvenstva. Leta 2004 je zaradi poškodbe sklenil nogometno kariero, a ostal povezan z nogometom. 

Sindikat SPINS njegovi družini in najbližjim izreka iskreno sožalje.

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

 • Izjemna nagrada za enkratno doživetje
  31.5.2022

  Izjemna nagrada za enkratno doživetje

  Srečna izžrebanka nagradne igre SPINS XI je Nina Štagar, ki si je skupaj s prijateljico ogledala tekmo finala Lige prvakov v Parizu.

Sorodne novice

Sponzorji