Novice

< nazaj

Nogometna gala 2011 zopet v Hotelu MONS

Datum: 18.11.2011

V četrtek, 24. 11. 2011, s pričetkom ob 19.30 uri, se nam v hotelu MONS v Ljubljani obeta pravi praznik nogometa, nogometna GALA SPINS XI 2011.  Najboljša enajsterica in najboljši trije nogometaši 1. SNL pretekle sezone 2010/201 po izboru slovenskih nogometašev, bodo prejeli zaslužene lovorike pred več kot 150 povabljenimi gosti.

Vodstvo sindikata SPINS se je za organizacijo prireditve nogometna GALA SPINS XI v navedenem terminu odločilo zaradi predhodne skupščine SPINS, ki bo prav tako potekala v prostorih hotela MONS.

Na prireditvi, ki jo bo vodil športni novinar in voditelj Anže Bašelj, bosta med drugimi sodelovala tudi pevka Maja Keuc in igralec ter stand-up komik Aleksandar Rajaković – Sale. Pomoč pri sami organizaciji dogodka bodo nudila mična dekleta iz skupine Diamantke.

Prireditve se bodo poleg članov SPINS, predstavnikov upravnega odbora Sindikata športnikov Slovenije, predstavnikov klubov 1. SNL in Združenja 1.SNL, udeležili tudi naši kolegi iz Hrvaške, Srbije in Črne Gore, na čelu s predsednikom hrvaškega sindikata nogometašev Dariom Šimićem.

Po večerji se bo druženje nadaljevalo z VIP Players & Playboy Party v Klubu TOP, kamor ste vljudno vabljeni tudi vsi naši navijači.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji