Novice

< nazaj

SPINS XI: OBJAVLJAMO NAJBOLJŠO ENAJSTERICO MESECA MARCA V SEZONI 2021/2022

Datum: 13.4.2022
Nogometaši 1. SNL člani SPINS, trenerji, novinarji in navijači so preko spletne aplikacije SPINS XI ponovno izbirali nogometaše ter trenerja, ki so po njihovem mnenju na igrišču in ob njem, pokazali največ.

Zopet objavljamo le najboljšo enajsterico meseca marca v Prvi ligi Telemach, rezultati za najboljšega nogometaša in trenerja pa se bodo prenesli v zaključno glasovanje celotne sezone, ki se bo izvedlo v mesecu maju, zadnjem mesecu tekmovalne sezone 2021/2022.
 
Leta 2004 so člani sindikata SPINS prvič izbirali najboljšega nogometaša v Sloveniji, naslednje leto pa so po vzoru svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO izbirali tudi najboljšo enajsterico sezone, kar se je ohranilo vse do danes. Pri vseh dosedanjih izborih sindikata SPINS največjo težo predstavlja glas nogometašev, ki sposobnosti svojih kolegov vsak krog tekmovanja preverjajo neposredno na igriščih, kar pa velja tudi za trenerje. 
  
Glasovanje se z izborom najboljših posameznikov v mesecu aprilu že nadaljuje na https://spins11.si, zato čim prej oddajte svoj glas za najboljše nogometaše ter trenerja po vašem izboru.

NAJBOLJŠIH ENAJST NOGOMETAŠEV MESECA MARCA, V SEZONI 2021/2022 JE:

VRATAR
Adnan Golubović FC Koper

OBRAMBNI IGRALCI
Gregor Sikošek NK Maribor
Luka Guček NK Radomlje
Nemanja Jakšić NK Bravo
Vid Koderman NK Tabor Sežana

ZVEZNI IGRALCI
Mićo Kuzmanović NK Celje
Grigoriy Morozov NK Celje 
Tomi Horvat NŠ Mura

NAPADALCI
Tomislav Mrkonjić NK Radomlje
Dino Stančić NK Tabor Sežana
Ognjen Mudrinski NK Maribor

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji