Novice

< nazaj

SPINS pozdravlja izvolitev Bojana Prašnikarja za novega predsednika ZNTS

Datum: 22.3.2022
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala redna letna skupščina Zveze nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS), ki je bila hkrati tudi volilna. V obširnem dnevnem redu skupščine so delegati obravnavali interne vsebine in sprejeli vse predlagane spremembe dveh najbolj pomembnih aktov, Statuta ter Pravilnika za podeljevanje licenc in strokovnih seminarjev.

Izvedene so bile tudi nadomestne volitve za predsednika, podpredsednike, člane Nadzornega odbora in disciplinskega sodnika ZNTS. Novi predsednik trenerske organizacije je postal Bojan Prašnikar (DNT Celje), ki je na čelu trenerske organizacije nasledil Igorja Boleta. Za podpredsednike so bili izvoljeni Dušan Razboršek (DNTOZ Ljubljana), Damir Rob (ODNT Lendava), Marko Trebec (DNTG Kranj) in Boštjan Kamenšek (ZNT Maribor). Novi člani Nadzornega odbora so postali Jani Žilnik (DNT Celje), Danijel Širec (ZNT Maribor) in Martin Potočnik (DNT Ptuj), novi disciplinski sodnik ZNTS pa je postal Bojan Ivanovič.

Na skupščini je bil prisoten tudi predstavnik sindikata SPINS, ki je čestital novemu predsedniku ob izvolitvi in zaželel uspešno predvsem pa učinkovito reševanje izzivov, ki ga čakajo.

Sindikat SPINS pozdravlja izvolitev Bojana Prašnikarja za predsednika, saj je kot član upravnega odbora SPINS v zadnjih dveh letih z aktivnim sodelovanjem nakazal, da je na področjih dejavnosti in statusa trenerjev potrebno opraviti nekaj korenitih sprememb, ki jih bo moč doseči le s tesnim sodelovanjem vseh deležnikov na področju nogometa.

Ostale novice

 • 'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa
  27.7.2022

  'Raising our game': strokovni forum na temo ženskega nogometa

  V Londonu je potekal dvodnevni forum ‘Raising our game’, ki ga je organiziralo Svetovno združenje nogometnih sindikatov FIFPRO, udeležila pa se ga je tudi bivša reprezentantka in članica upravnega odbora SPINS, Tjaša Tibaut.

 • Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala
  14.7.2022

  Sindikat SPINS pomagal mlademu nogometašu iz Senegala

  Pred dnevi se je na sindikat SPINS po nasvet zetekel mladi enaindvajsetletni nogometaš iz Senegala, Bakary Keita. Vodstvo sindikata ga je nemudoma podprlo in se dogovorilo s trenerjem ND Ilirija, Goranom Stankovićem, da ta obišče četrtkov trening.

 • Stavka kanadskih nogometašev
  6.6.2022

  Stavka kanadskih nogometašev

  Pripravljalna tekma med nogometnima ekipama Kanade in Paname sinoči ni bila odigrana zaradi stavke kanadskih nogometašev.

 • Umrl je Goran Sanković
  5.6.2022

  Umrl je Goran Sanković

  Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrl celjski nogometaš in nekdanji slovenski reprezentant Goran Sanković.

 • Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE
  1.6.2022

  Predsednik FIFA gost skupščine španskega sindikata AFE

  Španski sindikat profesionalnih nogometašev AFE organiziral redno letno skupščino, na kateri je sodelovalo več kot 400 članov. Vabilu na srečanje se je odzval poseben gost, predsednik FIFA Gianni Infantino.

Sorodne novice

Sponzorji