Novice

< nazaj

Nogometna Gala SPINS XI 2015

Datum: 8.5.2015
V sredo, 13. maja ob 19.00 uri, bo v veliki dvorani GH Union v Ljubljani Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) na svoji tradicionalni prireditvi podelil nagrade najboljšim nogometašem v sezoni 2014/2015.
 
Nagrada za najboljšega nogometaša po izboru stanovskih kolegov je v svetu ena najbolj cenjenih lovorik, saj to priznanje podeljujejo soigralci in nasprotniki, ki so vse veščine nogometne igre spoznali med dvoboji na travnati površini.
 
Prireditev Nogometna Gala SPINS XI 2015, ki jo bo tudi tokrat vodil Anže Bašelj, SPINS organizira že od leta 2004.  Prireditev je v prvi vrsti namenjena podelitvi nagrad najboljšim nogometašem v sezoni 2014/2015: razglasili bomo najboljšo enajsterico sezone; izbrali najboljšega nogometaša sezone v Sloveniji, najboljšega mladega nogometaša 1. SNL ter objavili tudi rezultate glasovanj za najboljšega sodnika sezone in najbolj urejeno igralno površino, za katere po vsakem odigranem krogu 1. SNL glasujejo nogometaši.
 
Po prireditvi si bomo skupaj na velikem platnu unionske dvorane ogledali nogometno tekmo lige prvakov med kluboma Real Madrid FC in FC Juventus.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji