Novice

< nazaj

Visoka zmaga ekipe SPINS nad tretjeligašem NK Komenda

Datum: 10.7.2014
Lubljana, 9. 7. 2014

SPINS : NK Komenda (4:1) (2:1)

Začetna postava SPINS: Fink, Škerjanc (K), Nuredini, Centrih, Režonja, Rujović, Grbić, Smukavec, Bordon, Lukman Čoko, Smiljanić

Rezervna klop SPINS: Milić

Strelci za SPINS: Smukavec, Smiljanić, Režonja, Bordon

Ekipa SPINS je na igrišču z umetno podlago v športnem parku Kodeljevo, odigrala prvo prijateljsko tekmo po mednarodnem turnirju v Švici. Že od prvega sodnikovega žvižga so imeli varovanci trenerja Rakovića vidno premoč na igrišču, ki jo je v deseti minuti kronal Smukavec s prvim zadetkom na srečanju. Nekaj minut kasneje se je z natančnim strelom izkazal Smiljanić in vodstvo ekipe SPINS zvišal na 2:0. Ob koncu prvega dela tekme so gostujoči nogometaši izkoristili napako obrambe SPINS (igra z roko) in izkoristili najstrožjo kazen. Prvi polčas se je končal z rezultatom 2:1.

Drugi polčas so nogometaši SPINS nadaljevali s solidno predstavo.  Nasprotniku niso pustili do izdelane priložnosti v napadu, medtem ko so jih sami imeli kar nekaj. Najprej je Režonja zvišal vodstvo na 3:1, zatem pa je za končni rezultat 4:1, z lepim zadetkom poskrbel še primorski napadalec Bordon.

Selekcijo SPINS že v soboto na Kodeljevem čaka naslednja prijateljska tekma, z NK Borac iz Banja Luke.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji