Novice

< nazaj

Zmaga nad Grki in peto mesto na turnirju FIFPro Central Europe 2014

Datum: 6.7.2014

Nyon, 6. 7. 2014

SPINS : PSAP (Grčija) (1:0) (0:0)

Začetna postava SPINS: Fink, Mörec (K), Centrih, Salkič, Škerjanc, Režonja, Rujović, Grbić, Smukavec, Gerić, Osmanaj

Rezervna klop SPINS: Nuredini, Lukman Čoko, Volaš, Bordon, Fink

Strelec za SPINS: Škerjanc (60. minuta)


Na turnirju je za ekipo SPINS potekala še zadnja tekma. Igralcem se je kljub trudu in borbenosti že kazala utrujenost po včerajšnjih dveh tekmah, k čemur so botrovale tudi višje temperature v Nyonu. Obe ekipi sta sicer srečanje začeli dokaj zadržano, slovenski igralci pa so z nekaj napadalnimi akcijami že v prvem polčasu skušali priti v vodstvo. Kljub odsotnosti Lovrečiča, ki je tekmo izpustil zaradi lažje poškodbe, so nogometaši SPINS prevladovali na igrišču in večino časa držali žogo v svojih nogah.

Drugi polčas je Raković v igro poslal vse rezervne igralce, kar se je poznalo predvsem na ritmu igre, ki ga je diktirala ekipa SPINS-a. Po nekaj obetavnih napadih in zadetih okvirih vrat se je na veselje vse ekipe, v zadnji minuti srečanja Škerjanc odločil za samostojen prodor, ki ga je uspešno kronal z zadetkom in postavil končni rezultat srečanja 1:0.

Ekipa SPINS je tako na turnirju FIFPro Tournament Central Europe 2014 dosegla končno 5. mesto. Igralcem čestitamo za borbenost in dobre predstave, ki so jih prikazali na turnirju!

Končni vrstni red turnirja:
1. Srbija
2. Hrvaška
3. Švica
4. Bolgarija
5. Slovenija
6. Grčija

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji