Novice

< nazaj

SPINS razdelil prve vrednostne bone Pro:Direct Soccer

Datum: 10.4.2017
Sindikat SPINS bo v tej in prihajajočih tekmovalnih sezonah, po vzoru angleškega sindikata profesionalni nogometašev PFA, omogočil nakup nogometnih čevljev (kopačk) in rokavic za vratarje vsem profesionalnim nogometašem in nogometašicam v Sloveniji.

V preteklem tednu je SPINS, v klubih 1. SNL razdelil prve vrednostne bone, ki jih nogometaši unovčijo v spletni trgovini Pro:Direct Soccer. Odziv nogometašev na omenjeno ugodnost je izredno pozitiven.
 
Ponosni smo na novo sodelovanje s podjetjem Pro:Direct Sport, s katerim smo našim članom zagotovili najširšo izbiro visoko kvalitetnih nogometnih čevljev in rokavic za vratarje vodilnih proizvajalcev, vključno s številnimi ekskluzivnimi proizvodnimi linijami.
 
Ugodnost, ki jo prinaša članstvo v sindikatu SPINS je vezana na vrednosti bon, ki ga bo član sindikata prejel ob plačilu letne članarine in s katerim bo imel možnost nakupa nogometnih čevljev ali rokavic preko spletne strani www.prodirectsoccer.com. Dodatna ugodnost ob prejetju bona Pro:Direct je tudi avtomatsko VIP članstvo v shemi Pro:Direct PFA (Pro:Privilege), ki vam daje pravico do 15% popusta, na vseh prodajanih izdelkih.
 
To je le ena od mnogih ugodnosti, ki jih sindikat SPINS zagotavlja svojim članom. Za celoten seznam ugodnosti, ki ste jih kot člani deležni, obiščite našo spletno stran www.spins.si ali pa se obrnite neposredno na sindikat SPINS.

Ostale novice

Sorodne novice

Sponzorji